|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Cienie Lancome i Effaclar
NIEAKTUALNE
DOKŁADKA 3-06-06 Olejek Hauschka - ok.40%(oddam tylko za pielęgnację apteczną-najchętniej filtr LRP D-P lub AL) Lancome Flesh Bronzer Dore 50ml. -Nieużywany (oddam tylko za pielęgnację apteczną-najchętniej filtr LRP D-P lub AL) Smackers malinowy-dwa razy uzyty Detoksykująca maska do cieła z minerałąmi z Morza Martwego Planet Spa Avon-paćnięta palcem-NOWA DOKŁADKA 1-06-06 Dream Matte Mousse-dla bladolicych użyty dwa/trzy razyPore Minimizer-cliniqua GWP Tym razem do oddania mam 2 cienie Lancome w kolorach 346 Sans faute(ciemny fiolet)-niewidoczne zużycie oraz 305un taxi mauve(jasniutki fiolecik)zużyty nieco,ma spłaszczony 'czubek'-bez pacynki,zagubiła mi się. oraz Effaclar AI-użyty zaledwie 2-4 razy. Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-06-18 o 16:29 Powód: Dokładka |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cienie Lancome i Effaclar
najchętniej pielęgnację apteczną-to czego nigdy za wiele to filtry,płyn miceralny,woda termalna...napisz moje droga z czym możesz się pożegnac na rzecz Effaclaru to będzie mi łatwiej.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie próbeczki??
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Avene Reparateur apres-soleil 5ml Avene Gommage doux purifiant 5 ml Clarnis Beauty Flash Balm (może nie apteczna ale dobra)oraz Dr. Hauschka Gesichts tonikum - 10 ml |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu niestety
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu poszukuje jeszcze zieloną glinkę -pastę.Może posiadasz?
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z aptecznych wyszperałam jeszcze zafoliowaną wodę termalną Avene 50 ml. Nie jestem zwolenniczką wymianek pełnowymiarowych produktów w zamian za próbki, a sama woda to za malutko tak, że podziękuję
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
fakt Basiu,woda jest małą
..do miłego
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam małą dokładkę -zapraszam
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za effaclar
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120784 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
abar niestety-zależy mi głównie na pielęgnacji,płyn miceralny (najchętniej sensibio H2O -ale nie tylko) wodę termalną, glinkę Argiletz zielona(pasta), no i w standardzie to co o tej porze najpilniejsze-filtry.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam plyn AA do demakijazu twarzy, moge dorzucic probki zapachow. Interesuje mnie podklad i cienie.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
roxy czy to jest miceral? jeśli jest na KWC -prosze podaj mi link
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki jest stopień zuzycia?
jestem skłonna wymienić sie za DMM Maybelline -jednak wymiana byłaby nierównowartościowa-oprócz zapachów-co mogłąbyś mi zaproponować? |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Brakuje kilku cm od gory. Mam ponad polowe mikrodermbrazji L'oreal Re-finish, to tyle z pielegnacji. Podobaja mi sie tez cienie.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Poproszę link do L'oreal Re-finish-poczytam sobie.Cienie Lancome chciałabym wymienić na pelęgnację LRP lub Avene lub coś dla mnie niezbędnego.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
dokładeczka
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Palau, interesuje mnie olejek hauschki
. Na wymianke mam anthelios fluide extreme lrp, pozostalo go okolo 30%, jesli bylabys zainteresowana dorzucilabym oczywiscie cos jeszcze Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Olejeczek mnie interesuje
Jeżeli nic, to ewnetualnie napisz co by Cię interesowało. Mam np. filtr Vichy CS 60, glinkę i inne.
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,mimo to dziękuję za zainteresowanie
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
olejek chciałabym wymienić tylko na filtry LRP D-P lub AL. A glinki nie dojrzałąm Proszę napisz co o niej -jeśli to ta której szukam być może zmienię preferencje Mam również Diacneal -nie pamiętam ile-sporo mniej aniżeli połowa-widzę że poszukujesz-więc zgłaszam że posiadam
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Glinki nie dojrzałaś, bo to nie na wymianę miało być ,ale czego nie robi się dla olejeczku
Glinka jest zielona, firmy Argiletz, tuba 100 g, nówka sztuka Mogę dorzucić np. tez krem na podrażnienia, jeżeli Cię interesuje ![]() A tego Diacenalu w tej połówce to mniej, czy więcej?
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,a tak ślepo poszukuję w zamian najpilniejszych kosmetyków.POzdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() glinkę cem cem cem zastanawiam się nad biosilkiem-tylko obawiam się że może mi obciążyć włosy-jaką ma pojemność?poczytam jeśli pozwolisz troszeczkę o nim.Diacneal ma kurcze nieprzeźroczystą tubeczkę-ale moja 2-ga połowa właśnie walczy z żarókami szukając najmocniejszej-ha-właśnie przyszedł i prawie oślepł a nic nie było widać -tak na wagę wydaje mi się że jest ok 1/3może nawet ciut więcej-jeśli chcesz jutro na uczelni wrzucę na wagę -tylko nie znamy wagi opakowania hmm..no innych pomysłów brakEDIT: A cóż to za kremik na podrażnienia? Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-06-06 o 01:00 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

użyty dwa/trzy razy

. Na wymianke mam anthelios fluide extreme lrp, pozostalo go okolo 30%, jesli bylabys zainteresowana dorzucilabym oczywiscie cos jeszcze