![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
NIEAKTUALNY - Wakacyjny kramik z palety "ZIMA"
Witam Wizażanki;
krótki urlopik od pracy więc troszkę czasu na letnie porządki. Do wydania/zamiany itp... mam: Z kosmetyków: 1. srebrno-grafitowy cień pyłkowy NOUBA (Nr 153 Spicegold) - otwarty tylko dla próby. Nigdy nie używany; 2. srebrno-biały, opalizujący cień pyłkowy AVON (Frost) - użyty kilka razy; 3. śliwkowy cień do powiek z gąbkowym aplikatorem AVON (Plum) - uzyty 2 razy; 4. oliwkowo-zielony, pielęgnujacy cień do powiek DOUGLAS - dotkniety dla testu; 5. niebiesko-zielony, opalizujący pyłkowy cień do powiek GOSH (Aqua) - użyty 2 razy; 6. "różowo-cappucinnowo" kremowy cień do powiek AVON (Pink Opal) - użyty kilka razy; 7. zielona kredka do oczu AVON (Olive) - zużyte ok 25% - nie znam daty ważnosci!; 8. transparentny lakier do paznokci z drobinkami srebra INGLOT (GJ20LG) - uzyty 1 raz; 9. próbka Ferre - zużyta w 1/3; 10. próbka Euphoria - zużyta w 1/3; 11. j. różowy błyszczyk Shiny Licious MAYBELLINE (807 Pink Fizz whisper pink) - zużycie ok 5%; i z innych: 11. morska kosmetyczka DOUGLAS - nowa; 12. kuferek w kolorze czerwonego wina, z połyskującej tafty - uzywany kilka razy; dorzucam parę drobiazgów (najchętniej oddałabym je jako całość): 13. okulary przywiezione z Rodos - baaardzo glamour! - niestety uszkodzone podczas transportu (zaznaczyłam na fotce) - ubytek nie przeszkadza w noszeniu. Ciemne brązowe; 14. kolczyki z pawimi piórami, długie, bigle posrebrzane. Handmade; 15. długi naszyjnik z malutkich białych muszelek - prosto z nad Bałtyku; 16. długi naszyjnik z malutkich beżowych muszelek - j.w.; 17. naszyjnik z maleńkich kolorowych koralików z miedzianym biglem; Poszukuję w zamian: - dobrych jakościowo cieni w cielistych, opalizujących i chłodnych odcieniach; - oryginalnych próbek zapachów; - lakierów do paznokci w jasnych odcieniach; - książek z gatunku proza, obyczaj; - ciekawych propozycji ![]()
"Pomyślę o tym jutro!" S. O'Hara Edytowane przez fly_away Czas edycji: 2007-09-09 o 12:55 Powód: dod. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wakacyjny kramik z palety "ZIMA"
Interesują mnie te cienie:
1. srebrno-grafitowy cień pyłkowy NOUBA (Nr 153 Spicegold) - otwarty tylko dla próby. Nigdy nie używany; 2. srebrno-biały, opalizujący cień pyłkowy AVON (Frost) - użyty kilka razy; 3. śliwkowy cień do powiek z gąbkowym aplikatorem AVON (Plum) - uzyty 2 razy; W zamian proponuje ciuszki i kosmetyki...
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
marabi, niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam;
droga A - chętnie wymienię coś z wybranych przez Ciebie cieni na Visions Lipstick Palette - Punk Princess - 4 odcienie różowego - nowe nieużywane - paleta błyszczyków z pedzelkiem
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mniete pozycje
1. srebrno-grafitowy cień pyłkowy NOUBA (Nr 153 Spicegold) 10. próbka Euphoria - zuzyta w 1/3; Mój watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1) Joko cosmetics puder sypki- gwiezdny pył. Brylantowo-złote drobinki umieszczone w transparentnej bazie nadają skórze piekny połysk. Na opakowaniu nie napisano jaka jest pojemność,ale puder był użyty raz. Także pojemność praktycznie nienaruszona. 2) Tanita effective miodowy wosk do depilacji w plastrach. Zawiera 10 pojedyńczych plastrów, 2 chusteczki zmywająco-pielęgnacyjne oraz żel po depilacji. Co Ty na to?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
1. srebrno-grafitowy cień pyłkowy NOUBA (Nr 153 Spicegold) - otwarty tylko dla próby. Nigdy nie używany; 4. oliwkowo-zielony, pielęgnujacy cień do powiek DOUGLAS - dotkniety dla testu; 5. niebiesko-zielony, opalizujący pyłkowy cień do powiek GOSH (Aqua) - użyty 2 razy;
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1. Spódnica Zara, 2.Torba Pumy, 3.Torba Diverse - jak to widzisz Mała kroweczko o imieniu ? Napisz też info o rozmiarze spódnicy, ok?
![]() |
![]() |
#9 |
Piers do przodu
|
coś u mnie za:
5. niebiesko-zielony, opalizujący pyłkowy cień do powiek GOSH (Aqua) - użyty 2 razy; ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie cos za :
srebrno-grafitowy cień pyłkowy NOUBA (Nr 153 Spicegold) - otwarty tylko dla próby. Nigdy nie używany; 4. oliwkowo-zielony, pielęgnujacy cień do powiek DOUGLAS - dotkniety dla testu; i ewentualnie jeszcze : 8. transparentny lakier do paznokci z drobinkami srebra INGLOT (GJ20LG) - uzyty 1 raz; 9. próbka Ferre - zużyta w 1/3; 10. próbka Euphoria - zuzyta w 1/3; Po za wątkiem mam lakier do paznokci z drobinkami złotymi(kolor wpada w jasny złoto brązowy)ale nie jakiś super firmowy tylko Nel z ubytkiem około 1\4 z 9ml, Mleczko do ciała o zapachu Bzu YVES ROCHER(z ubytkiem około 1\3 z 200ml) i żel pod prysznic z nieduzym ubytkiem widocznym na fotce(te nowe i woda nieaktualna),maseczkę Avene apteczna ale z datą do lipca,około połowy z 50ml-też jest na fotce. Większość albumów jest chwilowo zarezerwowana. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-07-25 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Czekam na odpowiedż od dziewczyny,ktora była nimi zainteresowana.Jeśli zwolniłaby się to odezwę się do Ciebie(jeśli oczywiście jeszcze będziesz je miała).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
To może cień Douglasa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hej, może znajdziesz coś u mnie w zamian za 2?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...09#post4791109 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mektarynka, nie znalazłam nic dla siebie. Pozdrawiam!
Irlandia87, chętnie wymieniłabym na: L'OREAL Paris Studio Line Hot Volume pianka nadająca objętość, technologia termo-ochronna, utrwala objętość&chroni włosy, do stosowania z suszarką, 200 ml. - nowa, użyta raz.., data waż. 09.2009
"Pomyślę o tym jutro!" S. O'Hara Edytowane przez fly_away Czas edycji: 2007-07-30 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Podoba mi sie jeszcze lakier inglota
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
*Inglot vertigo, pojedynczy cień malinowy,bardzo delikatnie połyskujący na złoto, dwa razy maźniety dla sprawdzenia koloru, także zuzycie prawie niewidoczne *Top Chice pilnik do paznokci dwustronny, raczej twardy. Nieużywany Co Ty na to?
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Smak świeżych malin [Izabela Sowa] ; Wesele [Stanisław Wyspiański]; Kubuś Puchatek [A. A. Milne il. Ernest H. Shepard.]; Baśnie [Wilhelm i Jakub Grimm, przeł. Marceli Tarnowski, ilustrowali Bożena Truchanowska i Wiesław Majchrzak]; 101 dalmatyńczyków [Walt Disney ; tł. [z ang.] Elżbieta Grygiel.] Napisz proszę, co myslisz o mojej propozycji?
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Mój wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184869 Interesują mnie: próbka Euphoria cień Nouba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.