![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
|| UPORZĄDKOWANA SZAFA jeżyka || dużo marek || solarium || buty, ciuchy, biżuteria||
NOWY WĄTEK! :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373134 Błagam, pomóżcie pozbyć mi się tego wszystkiego z szafy! ![]() CIUSZKI NA CAŁEJ PIERWSZEJ STRONIE!!! Mam zdecydowanie za dużo rzeczy, które tylko przymierzyłam (albo kupiłam bez przymierzania), ewentualnie ubrałam kilka razy lub dostałam w prezencie ![]() ![]() To mój drugi, uporządkowany wątek. Nauczona doświadczeniem, stałam się bardziej wybredna ![]() Generalnie wiele rzeczy wpada mi w oko ![]() ![]() Poza tym chętnie wymienię się na kosmetyki! ![]() Proszę nie wklejać linków ani numerków, tylko opisywać rzeczy ![]() ![]() NA WIADOMOŚCI Z SAMYMI LINKAMI NIE ODPISUJĘ!!! Nie odpisałam = nic mnie nie zainteresowało. Wybaczcie, nie mam dużo czasu. Na wizażu nie siedzę kilka godzin dziennie. Niektóre rzeczy zostawiłam w domu u mamy, tak więc przy ich wymianie będzie trzeba poczekać kilka dni. Rzeczy wysyłam raz - dwa razy w tygodniu - niektórzy nie mają wakacji ![]() Nie odpisuję wszystkim. Jeśli nic nie znajdę, mogę odpisać u siebie lub wcale. Naprawdę nie mam tyle czasu, w dodatku później na e-mail przychodzi do mnie milion powiadomień o nowych postach w Waszych wątkach. Przepraszam. wish: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post14219340 Szukam tylko rzeczy z wish, a zainteresują mnie: Ogromne, oryginalne ludowe chusty - powinny być naprawdę duże i z frędzlami - inne ludowe akcesoria - Sweterki, bluzki, tuniki - wszystko, co sięga za pupę - Eleganckie spodnie w różnych wydaniach - czarne rurki - r. 30 (M/L) - Czarna torebka: albo lakierowana, "wężowa", albo kuferek - nie musi mieścić A4, ale powinna być spora - materiały do nauki angielskiego (poziom B2 i wyżej) - najchętniej do FC oraz czeskiego - płyty CD - muzyka awangardowa, poezja śpiewana, wszystko z nurtu new rock revolution - płyty z filmami - interesuje mnie ambitniejsze kino ![]() - wszystko, co CZESKIE - filmy, muzyka, książki - książki: Hrabal, Cortazar (szukam "Gry w klasy!") ; do tego inni autorzy naszych południowych sąsiadów, iberoamerykańskie (dziękuję za młodzieżowe poradniki, Coehlo, romanse etc); dobre powieści rosyjskie (zwłaszcza klasyki ![]() - perfumy: nie muszą być górnopółkowe, ale za podróbki także dziękuję. NIE LUBIĘ Yves Rocher! Proszę mi ich nie proponować, mam awersję do zapachów tej firmy ![]() - górnopółkowa kolorówka: cienie, tusze (nieużywane), lakiery, pudry, róże ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-12 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: || UPORZĄDKOWANA SZAFA jeżyka || dużo marek || solarium || buty, ciuchy, biżute
1.
Dwa solaria do twarzy, kupione na Allegro. Jedno ma 6 lamp, drugie 4. Przede mną były używane przez jedną osobę. Zaraz przed ich kupnem, miały wymienione lampy. Ja sama niewiele z nich korzystałam - kilka razy pod biurkiem opalałam nogi ![]() Przy ich wymianie będę wybredna - ich przesyłka jest dość droga, są ciężkie. Mogę wymienić od razu dwa lub pojedynczo. W przypadku wymiany na coś lekkiego prawdopodobnie poproszę o jakieś wyrównanie kosztów przesyłki. Możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu - po wcześniejszym umówieniu ![]() Zdjęcia robione komórką, jak tylko zabiorę z domu aparat, zrobię lepsze ![]() Oczywiście lampy w 100% sprawne. Dodaję też okulary ochronne. Zostały te z czterema lampami.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-03 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: || UPORZĄDKOWANA SZAFA jeżyka || dużo marek || solarium || buty, ciuchy, biżute
Śliczne buciki ATMOSPHERE, 38, nowe. Nie oddam łatwo
![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-03 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Buty NIKE, złote, rozm. 38 (24 cm), CUDOWNE! Prawie nie noszone (założone może kilka razy). Oddam tylko i wyłącznie za inne świetne buty w podobnej cenie (nie były tanie - pozbywam się ich, bo zmieniłam pracę i muszę ubierać się bardziej elegancko, a złote najeczki nie pasują mi do kostiumu
![]() Trampki z flagą,różowe, rozmiar 38, kilka razy założone i wyprane. Fioletowe niskie peep toe, śliczne ![]() ![]() DOKŁADKA 24.08!!! Buciki w zebrę FAX. Rozmiar 38. Śliczne, kupiłam je przez Internet, więccena+wysyłka z UK wyszła mi strasznie drogo. NIestety, dla mnie są trochę za wysokie ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-09-15 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Kurtka New Yorker, rozmiar L, kilka razy założona, stan idealny.
Wymiary: szerokość ściągacza na dole, bez rozciągania: 42 cm Szerokość w biuście: ok. 45 Całkowita długość: ok. 70 cm Na mnie (165) jest do pupy, spokojnie zakrywa nerki ![]() ![]() ![]() Kurtka Denim (Atmosphere), rozmiar 38, kilka razy założona / bez broszki ![]() DOKŁADKA 24.08!!! Pasek na talię, szeroki, czarny, chyba nawet skórzany ![]() Spódniczka z falbaną. Pięknie wygląda na ciele, bardzo dziewczęca ![]() Bluzka - kangurek, szara, z aplikacją z koralików. Stan db - kilka koralików odpadło, trochę widać ślady użytkowania na rękawach. Ale jest śliczna ![]() Bluzka z prowokacyjnym napisem ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-24 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
5 - SPODNIE
Ich zdjęcia nie wyszły najlepiej - na ciele wyglądają o wiele ładniej ![]() Spodnie - 7/8 w jodełkę, z haftem, jakby wełniane (?) Na metce kosmiczny rozmiar, ale to S/M. Nie jestem pewna, czy się ich pozbyć. Spodnie Levis, rozmiar 38, ale skracane (na 165 cm). Niewielkie ślady noszenia na dole nogawki. Bez kieszeni, proste nogawki - super leżą. Będę wybredna. Spodnie Cropp, czarne, proste nogawki, stan praktycznie idealny, rozmiar L. Mocny materiał, lekko rozciągliwy. Będę bardzo wybredna. Podaję wymiarki: Szerokość: 43 cm (raczej biodra, niż pas) Długość nogawki (wewnątrz): 75 cm Szerokość nogawki w najszerszym miejscu uda: 24 cm Spodnie AMISU (NEW YORKER) rozmiar 29, proste nogawki, z fanymi zdobieniami ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-15 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
6
Szafirowa sukienka - (trochę ciemniejsza niż na zdjęciu), lejący, lekko błyszczący materiał (:śliski ![]() ![]() \Koszulka New Yorker, rozmiar S, nowa, nieużywana, z metkami ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-12 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
7
Super bluzka River Island - nowa, z metkami, wycięcie na plecach ![]() ![]() Satynowy nietoperz MORGAN, rozmiar S/M ![]() ![]() Różowa bluzka z cekinami, była zwężana przez moją mamę ![]() ![]() Tuba z cekinami River Island, pięęęękna! Nie wiem, czy chcę oddać ![]() ![]() Imprezowy top M/L ![]() Imprezowy top M/L ![]() Szaro-srebrny top Terranova, rozmiar z metki S, ale spokojnie pasuje na M. Była raz ubrana i wyprana, niestety na leżąco widać, że była noszona - na ciele wygląda bez zarzutu.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-16 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
8
Czapeczki z daszkiem ![]() Fioletowa, New Yorker, raz ubrana Czerwona Cropp, założona kilka razy ![]() ![]() Czarna i biała - New Yorker, obie nowe, z metkami ![]() Pomarańczowa New Era, w stylu destroyed, była piekielnie droga, więc będę wybredna. Daszek Fishbone, kilka razy ubrany. DOKŁADKA 24.08 Gadżeciarki aparacik fotograficzny ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-24 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
9
Torebki ![]() George, kilka razy założona, mieści A4,z materiału, gratis dodaję broszkę - też w czachy ;-) torebka żółta, niewielka, do ręki, słoneczny kolorek ![]() Torebka moro, luźna, kilka razy ubrana Moro, House, widać ślady użytkowania - stan db, mieści A4. Torba z flagą UK ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-16 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
10
Biżuteria Wisior długi (za mostek) Atmosphere, niebieski, kilka razy ubrany Wisiorek z wisienkami, Candies Duży wisior z koroną (raczej bez łańcucha ;p); cudowny - ale nie mam do czego nosić ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-15 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
11
Okulary przeciwsłoneczne, noszone kilka razy w zeszłe lato. Pasek srebrny - pleciony ![]() Pasek w stylu etno z kamieniami, ręcznie dorabiałam dziurki co widać na zdjęciach ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-16 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
12
Kolczyki - koła SIX (C&A), nowe! Pierścionek z dużym, czarnym oczkiem, ubrany raz - będę wybredna - nie ma, jednak zostawiam go sobie Kolczyki H&M - dostałam w prezencie, ale mi nie pasują ![]() ![]() Pierścionek z różowym oczkiem ![]() Wiszące kolczyki z kotkami. Dla zainteresowanych - mam takie same, złote.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-09-15 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
13
Bluzka z rozciągliwego materiału, rozmiar uniwersalny - S/M/L; widać lekkie ślady uzytkowania Bluzka brązowa - jw Bluzka ZARA, kopertowa, rozm. S Czarna militarna - rozm. M Kolczyki - koła złote, cygańskie ![]() Kolczyki - koła - chyba New Look, raz ubrane Kolczyki - lodziki ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-16 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
14
New Yorker, nowy - rozm. XL, ale będzie dobry też na M i L Terranova, S/M, widać ślady noszenia, ale na ciele nadal wygląda dobrze Kamizelka ATMO, rozm. 10 (38)
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-16 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
15
Bluzka Troll, raz ubrana, fajny dekolt - można nosić na dwa sposoby. Bluzka Under 18, widać niewielkie ślady noszenia, ale była ubrana zaledwie kilka razy. Bluzka River Island, na ciele wygląda super - jest wiązana na szyi i ma gołe plecy. Wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciu. Dobra jakościowo, z drewnianym kołem, trochę etno/boho ![]() Kolczyki - zielone kuleczki Serduszka silikonowe Gwiazdki - kolor trochę przekłamany. Są żółte.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-16 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
16
TOREBKI Różowa do ręki, z skóry i zamszu. Dostałam w prezencie, ubrałam raz. Złota ![]() Pudrowy róż - MANGO. Skórzana kopertówka. Mała wada - luźne zapięcie (nie widać tego dokładnie bez przyjrzenia się). Raz ubrana. Będę wybredna. Worek w kolorze metalicznego błękitu - szarości. Można nosić jako worek lub dużą torbę. Bardzo pojemna ![]() Jamnik w kratę Cropp, ani razu nie miałam jej na sobie ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-12 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
17
Skórzany, brązowy pasek na talię ![]() Czerwone bransoletki, nowe Szelki w korony ![]() Wisior ATMOSPHERE, nie jestem pewna, czy oddać ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-19 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
18
Spódniczki mini Brązowa, rozmiar 38 Różowa, rozciągliwa, rozmiar uniwersalny (chyba nawet dziecięcy!). Pasuje na S-M-L Dżinsowa, rozmiar 38
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-15 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
19
Sweterek - bolerko Vila, rozmiar M, nowe, ale bez metek Sweterek House, rozm. M, stan dobry ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-26 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
20
Bluzka Butik z Garfieldem ![]() Nowa bluzeczka, Trend Station, S/M Atmosphere, 10 (38), prawie nówka - nie jestem pewna, czy ją oddać - nie ma, zeluslawa Koszula, 36, śliski materiał, bufki ![]() Kilka kosmetyków: - paletka cieni, zielenie, raz maźnięta - paletka cieni i błyszczyków Claire's, kilka razy użyta - cień Manhattan, brązowo-szary - krem tonujący Ziaja, odcień 1 ("normalny"), raz użyty ZAPRASZAM ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-08-26 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za sukienkę atmosphere? oddam duzo
![]() mam poza watkiem elegancką marynarkę ![]() a co do wish - mam 10 ml pefrum naturelle z yves rocher, balsam do ciała nivea ( ten niebieski ) ![]() ![]() Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-08-15 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za którąś z tych rzeczy:
Dwa solaria do twarzy, kupione na Allegro. Sukienka Atmosphere. i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1250358652 ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi się u Ciebie:
sukienka atmosphere, kurtka New Yorker naszyjnik na długim łańcuszku z granatowymi kamieniami z 1 zdjęcia czarny pierścionek mam trochę rzeczy boho, także korale. oddam dużo. jeśli spodoba cokolwiek, pisz, nie musze miec tych wszystkich rzeczy, o których napisałam ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Torba z flagą UK ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1250358544 pierścionek z rózowym oczkiem ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1250358855 Atmosphere, 10 (38), prawie nówka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1250360205 Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-08-15 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Pijana, Agusia - nic.
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Lucy, nic
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za Tuba z cekinami River Island, ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.