![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
oddam REVLON, BOURJOIS, YRIA podkład i inne ZAPRASZAM!!!
Witam,
Mam do oddania: 1. Podkład rozswietlający Yria Yves Rocher - jeden z lepiej ocenianych na KWC - kolor: kosc słoniowa140, niedawno nabyty, uzyty 4-krotnie - bardzo chciałam go zatrzymac, bo jasniejszego odcienia juz nie ma, ale jest dla mnie odrobine za żołty. 2. WYSŁANE 3. Revlon Colorstay fond de teint 02 buff - zuzycie nie więcej niż 10 z 35 ml, zakupiony w kwietniu, napisy na buteleczce dosyc mocno starte, (kto uzywa colorstay ten wie, że w przypadku ich opakowań tak to niestety wygląda) 4. Revlon Shine Control Mattifying Makeup 02 buff - zuzycie max. 10 z 30ml, dostałam na początku wakacji 5. Revlon SKINLIGHTS - paleta 2 odcienie pudrow + rozswietlacz + bronzer kolor: Natural Light - uzyty rownież zaledwie kilkakrotnie, otwarty na początku wakacji 6. Revlon SKINLIGHTS Illusion Wand - korektor rozswietlający najjasniejszy - Light Touch - wyprobowany 2 razy 7. Max Factor Sheer Radiance by Colour Adapt - kolor 130 Shimmering Bronze, ubytek max. 2 z 34 ml 8. WYSŁANE 9. WYSŁANE 10. Bourjois cienie Effet Lumiere Trio Les Pastels 54 (pastelowe: błękit, zieleń i roż z rozswietlającymi drobinkami) uzyte kilkakrotnie, najbardziej widac o zielonym, ale i tak prawie całe. 11. REZERWACJA Bourjois cienie Effet Lumiere Trio Les Bruns Cuivres 41 (brązowo-miedziane) zuzycie jak w pkt. 10 12. Bourjois lakier Vernis Anti-choc lakier kolor 09 lilas sucre - pastelowy fiolet, zuzyty 1 z 12 ml 13. Bourjois lakier Vernis Anti-choc lakier kolor 10 Rose Charmant - jasny, cukierkowy roż - zuzycie jak w pkt. 12 14. Manhattan Express Oriental Eyeshadow kolor 117 Oriental Green - uzyty parę razy 15. Maybelline Dream Matte Mouse kolor Cameo - zużycie spore, zostało ok. 20-30% tak na porządne wyprobowanie produktu i koloru 16. REZERWACJA Loreal Volume Shocking w kolorze Deep Brown - uzyty kilkakrotnie, ale nie umiem sie nim pomalowac........ 12-16 oddam najchetniej jako element większej wymiany i nie oczekuje w zamian wiele... 17. SVR LYSANEL ACTIVE 4 x 5 ml tubki nowe, ważne do 11/07 18. SVR 100 B Creme Teintee 9 x 5 szaszetki ważne do 03/07 19. WYSŁANE 30. moge odstąpic nieco kwasu askorbinowego z Centrochemu 31. Bioderma spray 40+ - została połowa opakowania, otwarte w lipcu DOKŁADKA 04-10-2006 pomadki - każda wyprobowana 2-3 razy: 32. Glam Shine Cream 112 disco pink bez drobinek 33. Glam Shine Cream 203 trendy rose z drobinkami 34. bourjois rouge alevres pour la vie 12 35. bourjois rouge alevres pour la vie 34 36. bourjois rouge alevres pour la vie 10 DOKŁADKA 13-10-2006 37. AVON tusz brown-black EXTREME VOLUME MASKARA nowy, ZAFOLIOWANY!!! ważny do 04/08 38. AVON Conditioning eye make up remover ważny do 04/08 uzyty 2 razy, max 10/150 ml 39. SORAYA mleczko do demakijażu z kolagenem i elastyną ważne do 08/2007 użyte raz 40. ORIFLAME Swedish Care Soothing Cleansing Milk ważne do 12/07 uzyte raz. 41 ORIFLAME Swedish Care Mattifying Toner ważny do 03/07, NOWY , NIEUŻYWANY 42. ORIFLAME SKIN STRUCTURES Recontouring Serum wazny do 07/07, NOWE , NIEUZYWANE 43. ZIAJA, 100%PIELĘGNACJI, bioaktywny krem rewitalizujący z kopleksem multirozświetlającym do c. tłustej / mieszanej (tylko jako dokładka do innej wymianki) 44. LOREAL ELSEVE Odżywka odbudowujaca do włosó suchych, zniszczonych i łamliwych - saszetki 10 ml - 20 szt. A szukam: -podkładow bardzo jasnych, neutralnych, najchetniej Revlon Colorstay Natural 01 ivory, Revlon nowy z SoftiFlex 01 ivory lub Loreal True Match W1 lub C2, -toniku AA Young -pomadki/błyszczyka srednio/wysokopolkowego w kolorze satynowego naturalnego rozu, moze złamanego beżem , lub satynowa brzoskwinia -Avene 50+ cream lub emulsion -Bioderma 50+ tonująca -Avene krem do rąk z Cold Cream -Redermic dla skory norm/miesz. Rozważę wszelkie propozycje. Edytowane przez patir Czas edycji: 2006-10-13 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: oddam REVLON, BOURJOIS, YRIA podkład i inne ZAPRASZAM!!!
może coś u mnie znajdziesz za:
5. Revlon SKINLIGHTS - paleta 2 odcienie pudrow + rozswietlacz + bronzer kolor: Natural Light - uzyty rownież zaledwie kilkakrotnie, otwarty na początku wakacji 6. Revlon SKINLIGHTS Illusion Wand - korektor rozswietlający najjasniejszy - Light Touch - wyprobowany 2 razy 7. Max Factor Sheer Radiance by Colour Adapt - kolor 130 Shimmering Bronze, ubytek max. 2 z 34 ml 8. Sephora - puder brązujący z e złotymi drobinkami - kolor bronze rose / warm bronze S 45, uzyty parę razy (z 11g) 9. Bourjois puder brązujący Pastel Teint Soleil 71 Sienne, uzyty kilkakrotnie (z 15g) mam nowy podkład Loreal Infalliable nr 200. mam też inny odcień podkładu YR Yria ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-10-03 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
2,5,8
znajdziesz coś?? ![]()
![]() |
#4 |
🦄
|
Interesuje mnie Colorstay ten z pompką, paleta 4 pudrów i Shee Radiance.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mariola13, ten Loreal raczej nie wchodzi w grę, a o jakiej Yrii mowisz? Wiem, że jest odcień porcelanowy, mniej żolty, ale chyba ciut ciemniejszy i czy mowimy o rozwietlającym w buteleczce czy w słoiczku?
Morenko, dzięki za propozycje, ale nic nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
3. Revlon Colorstay fond de teint 02 buff - zuzycie nie więcej niż 10 z 35 ml, zakupiony w kwietniu, napisy na buteleczce dosyc mocno starte, (kto uzywa colorstay ten wie, że w przypadku ich opakowań tak to niestety wygląda) Loreal Volume Shocking w kolorze Deep Brown - uzyty kilkakrotnie, ale nie umiem sie nim pomalowac........ Moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146305 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
🦄
|
A jest w podpisie
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
🦄
|
Hmm, to nie wiem czemu. Może to coś w ustawieniach?
Wklejam linka: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143196
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam też: - nową emalię wzmacniającą do paznokci Oriflame (dobre oceny na KWC, sama używam, ale tą mam w zapasie) http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=11005 - olejek do paznokci Jil Sander (amerykańska firma, używany, ale zostało go jeszcze z 80% najmarniej) - żel nawilżająco-regulujący (nówka, jeszcze w kartoniku) http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3544 Aaaa, no i jeszcze podkłady się znajdą Rimmel Recover - odcienie 103 i 303, z każdego końcówka, jakieś 15-20% max myślę i Avon Personal Match w płynie (nie ten matujący) w odcieniu Cream jakaś połowa albo i więcej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Marigold, wstępnie interesowałby mnie ten sypki, rozwietlający puder z Yves Rocher i odsypka tego matowego - czy one maja jakies konkretne odcienie, czy po prostu jest jeden matowy i jeden rozwietlający? I może to mleczko kokosowe Bielendy....ale może. Za to oferuje Ci sheer radiance i cos drugiego co wolisz, paletę 4 pudrow albo colorstaya z pompką. Czekam na Twoja decyzje i pozdrawiam.
. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie nr 9 i 13, zerknij do mnie
![]() ![]() EDIT:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146129 ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
5. Revlon SKINLIGHTS - paleta 2 odcienie pudrow + rozswietlacz + bronzer kolor: Natural Light - uzyty rownież zaledwie kilkakrotnie, otwarty na początku wakacji 6. Revlon SKINLIGHTS Illusion Wand - korektor rozswietlający najjasniejszy - Light Touch - wyprobowany 2 razy 7. Max Factor Sheer Radiance by Colour Adapt - kolor 130 Shimmering Bronze, ubytek max. 2 z 34 ml 16. Loreal Volume Shocking w kolorze Deep Brown - uzyty kilkakrotnie, ale nie umiem sie nim pomalowac........ ? ![]() edit: mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146759
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie parę kosmetyków - zajrzyj do mnie, może Cię coś zainteresuje ![]()
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem, co u mnie jest grane, ale jesli masz swoj wątek , wklej mi prosze linka tak, jak zrobiła to Marigold powyżej, bo jesli masz go w podpisie na przykład, to ja go nie widzę....a może tam bym cos wypatrzyła. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Póki co podaję linka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144364
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Interesuja mnie te dwie rzeczy. Na wymiane mam rzeczy z moich watkow - jesli sie nie wyswietla to znajdziesz je w podpisie jak wejdziesz w profil uzytkownika. Jesli tam nic - to moge jeszcze zaproponowac: - blyszczyk Bourjois Effect 3D nr 12 otwarty dwa tygodnie temu tylko na wyprobowanie koloru - szminke Dior Addict nr 349, jasny bezo-oranz, uzyta trzy razy - nie moge sie jednak zaprzyjaznic z tym kolorem, mam jeszcze pudeleczko - moge tez ewentualnie odsypac (jesli mi sie uda) polowe pudru sypkiego La Roche Possay (najjasniejszy odcien) Popatrz na moje watki ![]() Pozdrawiam Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Super pomysł z tym profilem, skuteczny, dzięki. Ale w wątkach nic nie znalazłam, za to ta pomadka całkiem mnie interesuje - kolor z opisu mnie powinien odpowiadac, takie miedziane i brzoskwiniowe są całkiem ok dla mnie, ale na stronie sephory go nie ma - nie wiesz, czy mozna ja zobaczyc w sephorze, czy to jaks wycofany kolor? Dasz mi czas na ewentualne podglądnięcie w perfumerii? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dzieki za zainteresowanie, będę pozniejszym wieczorem i wszytskim wtedy odpowiem. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
🦄
|
No to ja oczywiście byłabym chętna i chyba bardziej potrzebny mi jest Colorstay niż puderki. Pudry są dwa raczej transparentne (matowy lekko ciemnieje na twarzy), jeden ma drobinki, drugi całkowicie mat. Ja jestem bladziuszkiem- pasują mi oba, nie wiem, jak się sprawuje na opalonej cerze. Z tym, że rozświetlający lekko leci chyba w kierunku różowawego odcienia.
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
za 3 i 6 coś znajdziesz? odpowiedz u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=134212&page=7 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Witam! Poszukaj czegoś u mnie
![]()
![]() |
#24 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Znajdziesz cos u mnie za :
5. Revlon SKINLIGHTS - paleta 2 odcienie pudrow + rozswietlacz + bronzer kolor: Natural Light - uzyty rownież zaledwie kilkakrotnie, otwarty na początku wakacji 6. Revlon SKINLIGHTS Illusion Wand - korektor rozswietlający najjasniejszy - Light Touch - wyprobowany 2 razy 10. Bourjois cienie Effet Lumiere Trio Les Pastels 54 (pastelowe: błękit, zieleń i roż z rozswietlającymi drobinkami) uzyte kilkakrotnie, najbardziej widac o zielonym, ale i tak prawie całe. 11. Bourjois cienie Effet Lumiere Trio Les Bruns Cuivres 41 (brązowo-miedziane) zuzycie jak w pkt. 10 Oto mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149082
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moze u mnie cos Cie zainteresuje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Pat,
obawiam sie ze kolor wycofany. Ale jesli chcesz poszukac chetnie zaczekam. Zalaczam zdjecie mojej szminki. W sztyfcie wyglada intensywnie - na ustach jest bardzo delikatna nadaje kolor ale jest polprzejrzysta (zalaczam Ci tez zdjecie na ustach - niestety sama sobie robilam, wiec nieco rozmazane). Pozdrawiam ![]() Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146217 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
15. Maybelline Dream Matte Mouse kolor Cameo - zużycie spore, zostało ok. 20-30% tak na porządne wyprobowanie produktu i koloru
30. moge odstąpic nieco kwasu askorbinowego z Centrochemu znajdziesz coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
[quote=patir;2823531]Mariola13, ten Loreal raczej nie wchodzi w grę, a o jakiej Yrii mowisz? Wiem, że jest odcień porcelanowy, mniej żolty, ale chyba ciut ciemniejszy i czy mowimy o rozwietlającym w buteleczce czy w słoiczku?
chodzi o ten w buteleczce, ale nie mam odcienia porcelanowego tylko beżowy.
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
3. Revlon Colorstay fond de teint 02 buff - zuzycie nie więcej niż 10 z 35 ml, zakupiony w kwietniu, napisy na buteleczce dosyc mocno starte, (kto uzywa colorstay ten wie, że w przypadku ich opakowań tak to niestety wygląda)
znajdź coś proszę za podkład http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.