![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię kosmetyki do makijażu i pielęgnacji
WĄTEK ZAMKNIĘTY
Witam serdecznie Ostatni wątek już zamknęłam, gdyż została tylko jedna rzecz. Myślę, że jest to ostatni mój wątek w tym roku. Raz jeszcze przejrzałam swoje zapasy i chętnie podzielę się rzeczami, których nie używam, a komuś mogą się przydać. Nie będę raczej marudzić, a ponieważ w chwili obecnej nie poszukuję niczego szczególnego, chętnie oddam kilka rzeczy za jedną, która mnie zachwyci ![]() Kolekcjonuję miniaturki zapachów ![]() Rzeczy wymienione zaznaczam na szaro. Kosmetyki są świeże, kupione w tym roku, większość nie ma nawet pół roku. Wymienię: DOKŁADKA (ostatnie zdjęcie): 1. pędzel do cieni SEPHORA, nr 26, wyprany, w stanie idealnym; 2. czarny tusz MANHATTAN ULTIMATE BOOSTING, użyłam kilkanaście razy, kupiony pod koniec wrześnie br. 3. perłowy cień złoto-beżowy INGLOT, nr 40, zużycie max. 10%, kupiony w tym roku na wiosnę, 4. paletka cieni ESSENCE, kolor 01 Ciao Bella, z wymiany, zużycie czekoladowego brązu ok. 5%, pozostałe kolory tylko raz przetestowane: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22062 5. róż RIMMEL, nr 001 Santa Rose, zużycie ok. 20%, kupiony w zeszłym roku, 6. antyperspirant IWOSTIN ASPIRIA do skóry wrażliwej, nowy, kupiony w aptece w październiku, dla Mirelkaaa 7. nawilżająco-rozświetlający krem koloryzujący SPF 20 AVON, poj. 50 ml, pozostało ponad 70%, kupiony w tym roku na wiosnę, 8. mięciutki pędzel do pudru GIVENCHY (z pryzm), wyprany. I. Do makijażu: 1. Róż L'Oreal Blush Delicieux, kolor 154 Brun Epice - Spicy brown, wypróbowany 3 razy, z nieużywanym pędzelkiem. REZERWACJA 2. Miniaturka - 1,8 g. rozświetlacza Clinique - Fresh bloom, kolor 01 [size=2]peony, przetestowana kilka razy. REZERWACJA 3. Cień Diora - nr 965 - tester, piękny konkretny fiolet ze złotymi drobinkami, bardzo trwały, przetestowany kilka razy, zużycie mnimalne. powędrowało do becca 4.Cień do powiek Bourjois Ombre strech, kolor najjasniejszy, w pudełeczku biały perłowy, na skórze ekri opalizujący, w pudełeczku z pędzelkiem. Waga 2,5 g. przetestowany kilka razy.REZERWACJA 5. kredka do powiek Revlon ColorStay, kolor BlackBrown, ile zostało, widać na zdjęciu. 6. tusz do rzęs Estee Lauder Lash XL, brązowy, 6,5ml, przetestowany 2 razy. dla becca II. Manicure: 1. Dior Addict, nowy lakier, kolor 330 - stonowany pomarńcz-beż z maleńkimi opalizującymi drobinkami, testerek o poj. 7,5 ml, 2. Clinique - kolor 50 - fuschia kisses - piękna ciemna fuksja, poj. 6,8 ml, ubytek ok. 0,8 ml, 3. Astor 60 sec wet look, kolor 7 - mleczny, poj. 8 ml, zużycie ok. 0,6 ml. III. Pielęgnacja: 1. AA Therapy - Krem nawilżający z bio-kompleksem witamin, apteczny; poj. 50 ml, zużycie max. 20 ml, data ważności 04.2010 2. Acerin - kem do stóp na pękające pięty z olejkiem lawendowym, poj. 75 ml, zużycie ok. 15 ml; data ważności 07.2010; 3. Fuss Wohl - zmiękczający krem do stóp, poj. 75ml, została połowa, data ważności 03.2009; 4. Olejek do ciała Yver Rocher, Jardin de Iles, pozostało 50 ml/ 100ml (nie ma na zdjęciach). REZERWACJA IV. Depilacja: Zestaw Sally Hansen (praktycznie nowy zestaw): REZERWACJA 1. Krem do depilacji do nóg, ciała i bikini w sprayu, jest to jedyny kosmetyk, który używałam z tego kompletu, poj. 200 ml, pozostało na 1-2 aplikacje; 2. Krem do depilacji twarzy Roll-on z witaminami i aloesem, nieużywany, poj. 88,7 ml; 3. Ujędrniająco-rozświetlający balsam do ciała po depilacji z rumiankiem i olejkiem z winogron, nowy, poj. 88g. 4. Szpatułka. Zestaw jest w oryginalnym opakowaniu z instrukcją w jęz. polskim. Jedyna rzecz, której brakuje to figi do depilacji okolic bikini. Nie mogę znaleźć daty ważności, ale zestaw dostałam w wakacje. V. Inne: Nowy, piękny portfelik Atmosphere Primark, perłowy, z dużą ilością przegródek, oraz trzykomorową kiszonką na drobne (dla chętnych prześlę dodatkowe zdjęcia).dla Mirelkaaa VI. Perfumy: Mam jeszcze PERFUMY: Desnudę Ungaro (35/75ml) DOKŁADKA : CERRUTI 1881 COLLECTION, ok. 40 ml/50 ml (zdjęcia na życzenie) Guerlain L'Instant edp. zostało ok. 10-12 ml, odlewkę Dior Tendre Poison ok. 10ml, miniaturkę Organzy Indecence, 4,5 ml, odlewkę Lalique Le Parfum, ok. 10 ml. Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2009-01-17 o 17:51 Powód: WYMIENIĘ KOSMETYKI DO MAKIJAŻU, PIELĘGNACJI, PERFUMY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki do makijażu i pielęgnacji
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
znajdziesz coś u mnie za:
Nowy, piękny portfelik Atmosphere Primark, perłowy, z dużą ilością przegródek, oraz trzykomorową kiszonką na drobne (dla chętnych prześlę dodatkowe zdjęcia). 4.Cień do powiek Bourjois Ombre strech, kolor najjasniejszy, w pudełeczku biały perłowy, na skórze ekri opalizujący, w pudełeczku z pędzelkiem. Waga 2,5 g. przetestowany kilka razy. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
-Róż L'Oreal Blush Delicieux, kolor 154 Brun Epice - Spicy brown [kod?] -Miniaturka - 1,8 g. rozświetlacza Clinique - Fresh bloom, kolor 01 peony [kod?] -Cień do powiek Bourjois Ombre strech, kolor najjasniejszy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za fioletowy cień Diora?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za:
6. tusz do rzęs Estee Lauder Lash XL, brązowy, 6,5ml, przetestowany 2 razy. 2. Acerin - kem do stóp na pękające pięty z olejkiem lawendowym, poj. 75 ml, zużycie ok. 15 ml; data ważności 07.2010; 3. Fuss Wohl - zmiękczający krem do stóp, poj. 75ml, została połowa, data ważności 03.2009; 4. Olejek do ciała Yver Rocher, Jardin de Iles, pozostało 50 ml/ 100ml (nie ma na zdjęciach). Zestaw Sally Hansen (praktycznie nowy zestaw): Nowy, piękny portfelik Atmosphere Primark, perłowy, z dużą ilością przegródek, oraz trzykomorową kiszonką na drobne (dla chętnych prześlę dodatkowe zdjęcia). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za róz loreal i miniaturke fresh bloom? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287414
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie np za :
2. Acerin - kem do stóp na pękające pięty z olejkiem lawendowym, poj. 75 ml, zużycie ok. 15 ml; data ważności 07.2010; 3. Fuss Wohl - zmiękczający krem do stóp, poj. 75ml, została połowa, data ważności 03.2009; 2. Clinique - kolor 50 - fuschia kisses - piękna ciemna fuksja, poj. 6,8 ml, ubytek ok. 0,8 ml, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Dziękuję, ale niczego dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Miniaturka - 1,8 g. rozświetlacza Clinique - Fresh bloom, kolor 01 peony, przetestowana kilka razy.
3. Cień Diora - nr 965 - tester, piękny konkretny fiolet ze złotymi drobinkami, bardzo trwały, przetestowany kilka razy, zużycie mnimalne. moze cos u mnie?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Witam
dziękuję, ale nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;9769403]znajdziesz coś u mnie za: Nowy, piękny portfelik Atmosphere Primark, perłowy, z dużą ilością przegródek, oraz trzykomorową kiszonką na drobne (dla chętnych prześlę dodatkowe zdjęcia). 4.Cień do powiek Bourjois Ombre strech, kolor najjasniejszy, w pudełeczku biały perłowy, na skórze ekri opalizujący, w pudełeczku z pędzelkiem. Waga 2,5 g. przetestowany kilka razy. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos u mnei za portfel i róż?
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Spodobał mi się puder, ale chanelka nie miałam i nie wiem, jaki to kolorek i czy jest matujący? Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ok, poczekam
![]() a moglabym prosic o dodatkowe zdjecia portfela? ( wyglad od wewnatrz, przegrudki)
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
jest to kolor transparentny, mi nie zmiania koloru podkładu
![]() z matowieniem radzi sobie całkiem dobrze, tu opinie na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=754 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Bardzo chętnie wymienię się na olejek Lancome Aroma , ale proszę napisz ile jego jest. Pozdrawiam ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Najbardziej podobają mi się: - Cinique, All About Eyes Rich, wersja unboxed [nowy, niotwierany, A18] - Dax Cosmetics, Cashmere Secret - baza wygładzająca [zostało 40%] - Sephora, Atomic Volume mascara - czarny - miniatura [nowa, nietestowana] - Avon, True Colour, Jullian Dempsey for Avon - Washed Khakis [testowane] lub paletka cieni w białym pudełeczku (jaka to firma?). Co mogłabyś oddać z ww. listy? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za miniaturkę OI?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251230 poza wątkiem mam jeszcze: próbki robione w atomizerkach 2,5 ml: Ultraviolet PR In white JdP Escada S (tu zostało pewnie ok 1,5 ml) Miracle Forever Escape CK mogę zrobić (do takich samych atomizerków) Demeter - Strawberry Ice Cream, Black Russian, Thunderstorm oryginalne (ok 1 ml) Coco Mademoiselle edp Agent Provocateur Miss Dior Cherie edp Christina Aguilera Oh! de Moschino |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Byłabym chętna na:
- odświeżająconawilżające mleczko do ciała w sprayu, I Coloniali z serii Spirit of Africa z masłem Karite i Aloesem, 250ml, nowe, nieużywane, fabrycznie zapieczętowane, takie jak w linku http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13521 ale chyba cień to za mało ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nic więcej nie wpadło Ci w oko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.