![]() |
#1 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dior, Kenzo, CK, a także Oriflame, Avon
WĄTEK NIEAKTUALNY, BO WIĘKSZOŚĆ WYMIENIONA (lista poniżej zachowana) -
NOWY WĄTEK: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337867 ZAPRASZAM SERDECZNIE ![]() Poniżej już wymienione: - pędzelek AVON do rozczesywania rzęs, nieużywany folia - leci do arrachnee - błyszczyk Ultra-Shine Lip Gloss Sephora, kolor 09, prawie nowa - używana dwa dni czyli jakieś 5-6 mazań - niestety, pomyłka kolorystyczna - leci do arrachnee - Xerial 50 Creme Callosites SVR (krem d/stóp na zrogowacenia), pierwotna pojemność 40 ml, użyty 1 raz, pudełko z ulotką (kupiony na przełomie kwietnia/maja 09) - leci do arrachnee - Pink Mosaic Laura Mercier (z wymianki z Hexxanš), mozaika bršzujšco-różujšcaJ, zużycie praktycznie niewidoczne, niestety nie moje kolorkiL, połysk nieco mniejszy niż na zdjęciu (mogę dostarczyć lepszej jakoci dla zainteresowanych) - leci do Tompoli - cienie poczwórne Isadora nr 35 Pearls, najbardziej zużyty jasny bršz (około 50%), reszta powierzchniowo - lecą do Tompoli - Chocolovers, Bagno Creamy Bath Foam, Aquolina, 250 ml, nieużywany - leci do Lalicji - tusz Three-Dimensional Supermascara Collistar, czarna, używana, mokra, dokładnego zużycia z oczywistych przyczyn nie podam, bo kłamać nie chcę *- leci do encorefois - tusz Volume Express Turbo Boost Maybeline, czarna, używana, mokra, zużycie j.w.* - leci do encorefois - tusz-miniatura More Than Mascara Estee Lauder, kolor 22 (More Black), 2,8 ml, nietknięta, nowa - leci do encorefois - paletka Travel Excusive, Clinique, bez tuszu, pędzelków i gšbeczki pudrowej, dodatkowo podaję link gdzie jest opis i lepsze zdjęcie: http://209.85.129.132/search?q=cache...ient=fir efox-a - leci do Marigold19 - Zestaw Oriflame - w kartonowym pudełku, zafoliowany, idealny na prezent, w skład zestawu wchodzi: tusz Wonder black, cień Essentials, kolor Latte, błyszczyk do ust Sugar Glace - leci do Marigold19 - telefon Motorola W377, srebrny, nowy (używany dwa dni), jeszcze z foliami ochronnymi na na aparacie, z salonu Orange, z papierami - leci do Noli - woda termalna Vichy w sprayu, 50 ml, nieużywana leci do Noli - preparat do usuwania skórek w pędzelku, Avon, nieużywany, brak oznaczenia* - katastrofa - zniszczyłam go ![]() - tester szminki Loreal, kolor 231, maleńkie zużycie*- leci do Gargamelowej - Angel Thierry Mugler, EDP, około 18 z 25 l, flakon gwiazdka zdjęcie, oddam za co extra, np. Prada by Prada lub Sensi Giorgio Armani - leci do Gargamelowej - Etiaxil pod pachy dla skóry wrażliwej: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1446,etiaxil-antyperspirant-roll-on.html - uczciwie piszę, że użyty 2 razy - niestety moja skóra jest za wrażliwa ![]() - DKNY Be Delicious Night Fragrance EDP, pierwotnie 30 ml, zużycie na zdjeciu mało widoczne z powodu flakonika, ale jest malutkie - max 10% oddam za co extra - leci do Marigold19 - Lip Sculptor Helena Rubinstein, tubeczka 3 ml - leci do Vilandry - podwójna próbka Prodigy Helena Rubistein: krem na dzień 2 ml i p/oczy 1 ml - leci do Vilandry - 1 x 1,5 ml kremu p/oczy Hydro-Balance, Eucerin - leci do Vilandry - 2 x potrójna próbka Hyaluron-Filler (na dzień, na noc, p/oczy, po 1,5 ml), Eucerin - leci do Vilandry - Woman Hugo Boss, 2 ml - leci do Vilandry - peeling cukrowy Oriflame, nówka nieużywana leci do Vilandry - cień pojedyńczy Loreal ColorAppeal Platinum, kolor Metal Plum (153), odrobinkę używany, stan/zużycie jak na zdjęciu - leci do słonika - mini-balsam rozwietlajšcy Ziaja, 20 ml, nieużywany - leci do słonika - Anew Clinical, Trilaser Cellulite Corrector, Avon, 150 ml, folia - leci do słonika - podkład Isadora High Performance (all-day foundation, kolor 2, Vanilla Beige), zużycie i stan jak na zdjęciu, uczciwie uprzedzam, ze buteleczka odrapana cokolwiek - leci do analaya - olejek do kšpieli, lawendowy, Pampering Indulgence, Orifame, pojemnoć 75 ml, nieużywany - leci do Arrachnee - puder rozwietlajšcy, sypki, Revlon, nówka, wraca do Thelili - Wish Pure Chopard, EDT, używany (zostało około 2/3 z 30 ml) wraca do Thelili - Belle En Sonii Rykiel, EDP, pierwotnie 100 ml, użycie jak na zdjęciu - leci do Hexxany - wodę toaletowš Amethyst Fatale Oriflame, pierwotnie 50 ml, zużycie jak na zdjęciu - naprawde minimalne - mozaikę Arabian Glow Avon, zużycie/stan jak na zdjęciu - kredkę do oczu DIOR, kolor Violet Precieux (893), z gšbeczkš do rozcierania, zużycie/stan - użyta kilkukrotnie - zdjęcia, w komplecie oryginalna, jeszcze nie używana temperówka - szminka Rouge Dior, kolor Mauve Grand Ecran (538) - zużycie/stan ma zdjęciu, ale UWAGA! - prawdziwy kolor proszę sprawdzić w perfumerii, bo na zdjęciu jest inny niż faktycznie - wg mnie taki jany fiolet, matowy, raczej chłodny - masło waniliowe, wyjciowo 300 ml, ubytek testowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,24800,mineral-care-spa-body-butter-maslo-do-ciala.html - EDP Tommorow for Him, Avon, 75 ml, folia - piękny męski korzenny zapach - Instant Tone (Body Tightening Spray), Avon Solutions, po 150 ml każdy - nieużywany, UWAGA - TYLKO JEDNA SZTUKA (jedna już wymieniona) - Cellu-Sculpt, Avon Solutions, 200 ml. nieużywany - Maseczka Planet Spa, Dead Sea Mineral (tzw. błotna), Avon, 75 ml, nówka, nieużywana - Próbki Nuxe: 2 x Creme Merveillance Enrichie (po 2 ml) 2 x Creme Merveillance (po 2 ml) 2 x Serum Merveillance (po 2 ml) 1 x Reve de Miel d/stóp (4 ml) 1 z Reve de Miel d ršk i paznikci (4 ml) 1 x Reve de Miel, krem d/ciała (7 ml)
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2009-05-25 o 14:50 Powód: zamknięcie wątku/korekta linku do nowego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje pierwsze na wymiankę
Interesuje mnie u Ciebie Amethyst Fatale i Tomorrow, ale nie oddam za nie Prady - za bardzo ją lubię
![]()
![]() |
#4 | |
kosmita jakiś normalnie
|
niestety
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
To ciekawa propozycja
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
- wodę toaletową Amethyst Fatale Oriflame, pierwotnie 50 ml, zużycie jak na zdjęciu - naprawde minimalne
- - mozaikę Arabian Glow Avon, zużycie/stan jak na zdjęciu coś u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Moje pierwsze na wymiankę - Dokładka!
nie mozna zakladac dwoch watkow o tym samym - popros moda to ci polączy bo dostaniesz ostrzezenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Coś umnie za Angel?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
A dasz mi czas na decyzję do jutra?
![]()
![]() |
#15 |
kosmita jakiś normalnie
|
no dam, dam, choć 3 za 1 coraz ciężej mi idzie przełknąć (łatwiej oddać duszę niz perfumy?). Może jakas nagroda pocieszenia?
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- no na razie nic i do jutra czekam na wynik targów z inną wizażanką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
To może jeszcze coś u mnie za Aniołka..
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co bym chciała tak konkretnie, a co masz - może tak łatwiej Raczej zapach,a z kolorówki błyszczyki, pudry i róże, ale nie dla tłustej cery ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
A co bym chaciała - nie wiem, ale zapach (w tym próbki), a kosmetyki - cóż byle nie dla tłustej cery. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Możesz sobie coś dobrać do Prady lub ja mogę ew zrezygnować z Tomorrow lub Amethyst.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład
![]() pozdrawiam
![]() |
#21 |
kosmita jakiś normalnie
|
interesowałby mnie Chopard Pure Wish 25/30ml, jest kartonik, ale:
- muszę poczekać do jutra, bo jest chętna na angela, - chyba muszę to zaznaczyć w poście - sprawdziłabym w perfumerii ten Wish zaczekasz i TY? ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- nistety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za kredkę dior i pomadkę?
![]()
![]() |
#23 |
kosmita jakiś normalnie
|
Ok, jak zrezygnujesz z Amethystu, czyli Aniołek + Tommorow za Pradę, to uczynisz mnie szczęśliwą i nadal z duszą
![]() Czekam zatem do jutra na Twoją decyzję ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Ok, jak zrezygnujesz z Amethystu, czyli Aniołek + Tommorow za Pradę, to uczynisz mnie szczęśliwą i nadal z duszą ![]() Czekam zatem do jutra na Twoją decyzję ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- A i owszem, coś tam znalazłam ![]() - około 20 z 50 ml rose absolue EDP Yves Rocher z balsamem (około połowy) - jakies 60 ml ze 100 noix the coco Yves Rocher może coś Ci się by jeszcze znalazło, zamiast noix de coco (bo Rose Absoue, to mniam, mniam ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- A i owszem, coś tam znalazłam ![]() - około 20 z 50 ml rose absolue EDP Yves Rocher z balsamem (około połowy) - jakies 60 ml ze 100 noix the coco Yves Rocher może coś Ci się by jeszcze znalazło, zamiast noix de coco (bo Rose Absoue, to mniam, mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za perfumy Oriflame i podkład Isadora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zerknij proszę tam w wątku jest zdjęcie rosa absolue, i widać dokładnie ile jest. Ciężko ocenic, jest na pewno poniżej połowy. Balsamu też wypaprałam i jest ok 1/3
![]() noix the coco bez zmian ![]() acha....gdzieś mi mignęło,że jestes zainteresowana pure wish, mogę dołożyć do wymiany końcóweczkę (jakieś 5-7 ml) we flakonie, bo już kupiłam drugi. Tylko mi upadł i pękła taka plastikowa osłonka, ale nie cieknie ani nic.
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2009-03-07 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a nic nie dobierzesz ode mnie na dokładkę? do rose, kokosa i wish?
![]() |
#29 |
kosmita jakiś normalnie
|
a za wish to dziękię, bo już się umawiam z inną wizażanką na 25/30 Wish Pure. No to przejrzę listę jeszcze raz, bo Rose kusi, oj kusi
![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- A czy spray Babyliss to ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14376 no i zastanawiam się nad lakierem YR - czy to ten w takie kwadratowej buteleczce (pierwszy od prawej na zdjęciu)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
spray ten sam, lakier YR to ten co piszesz..mam jeszcze bordowy z perłą z tej samej serii , te lakiery mam z wymianki i nie wiem ile mają czasu ale nie są gęste i wszystko z nimi ok.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.