![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
perfumy oriflame, kosmetyki do w³osów, dermacol, pan stick i inne
Mam do wymiany troszkê kosmetyków.
Wysy³ka poleconym lub paczk± - by by³a zarejestrowana, w Gdañsku odbiór osobisty. Dok³adka strona 1 post 20 i 24 Nie szukam ciuchów, chyba ¿e naprawdê spodoba mi siê co¶ L lub XL. Poszukujê oraz chêtnie przyjmê za moje rzeczy ![]() [color="Green"] materia³y do matury z chemii i biologii, ksi±¿ki medyczne, np za atlas anatomii oddam bardzo du¿o materia³y do nauki jêzyka hiszpañskiego ksi±¿ki Ma³gorzaty Musierowicz portwel damski z du¿± ilo¶ci± kieszonek na karty tusz jaki¶ dobry, nowy baza artdeco Gosh x ceptional porcelain Avene Couvrance podk³ad koryguj±cy kolor najja¶niejszy Bourjois, Lovely Base (Baza koryguj±ca zaczerwienienia) i korektor zielony z oceanica ogólnie korektory i bazy zielone pielêgnacja apteczna, filtry plastry z woskiem do depilacji z perfum: Giorgio Armani - Code for women Escada - Moon Sparkle Lacoste - Dream of Pink Chacharel - Amor amor (czerwony) i ró¿ne pierdó³ki które mi siê spodobaj± ![]() A do wymianki mam: z perfum: Oriflame, Amethyst Fatale EDP - zu¿ycia prawie nie widaæ (ten bia³y paseczekco widaæ na górze to nie ubytek, tylko takie opakowanie jest), do niedawna na 3 miejscu w KWC perfum Oriflame, Embrace for Her EDT zu¿ycie widoczne na fotce, oddam tylko za co¶ z wish listy, albo wcale ![]() Oriflame, City Oasis EDT- raz psikniêta Oriflame, Saga EDT - te¿ raz psikniêta kosmetyki do w³osów: taft looks - ¿el nab³yszczaj±cy wet look - zu¿ycie znikome, widaæ na fotce, data wa¿no¶ci nieczytelna, ale kupi³am i spróbowa³am w te wakacje (wa¿no¶æ 12 miesiêcy) Oriflame, Hair Solutions, Anti Ageing Mask (Maseczka zapobiegaj±ca starzeniu w³osów) - hit na KWC, kupiona i raz u¿yta w okolicach wakacji, wa¿no¶æ 01.11 Sunsilk, Jedwabi¶cie g³adkie, Krem wyg³adzaj±cy w³osy niesfornie faluj±ce / podkrêcaj±ce siê Sunsilk, Jedwabi¶cie g³adkie, Od¿ywka do w³osów niesfornie faluj±cych i krêc±cych siê - zu¿ycie ok po³owy - 3/4, maj± ok rok, nie umiem odczytaæ dat wa¿no¶ci Avon, Advance Techniques Power Styling, Super Straight Smoothing Balm (Wyg³adzaj±cy balsam do prostowania w³osów) - nieu¿ywany Avon, Advance Techniques Intense Repair, Recovery Treatment Mask (Odbudowuj±ca maseczka do w³osów bardzo suchych i zniszczonych) - zu¿ycie 10%, kupiony i otwarty w wakacje, naprawdê dobry, oddam za co¶ z wish listy Farouk, CHI, Silk Infusion (Od¿ywka bez sp³ukiwania) - nieu¿ywane 2 opakowania, nie maj± daty wa¿no¶ci, ale kupione jakie¶ pó³ roku temu Pozosta³e: Oriflame, Optimals, Comfort Cleansing Mousse (Pianka do mycia twarzy) - nieu¿ywana, kupiona niedawno, bardzo dobra, kupi³am zapas, ale chcê wypróbowaæ czego¶ innego ![]() Yves rocher - the vert antyperspirant kulkowy, raz u¿yty, wa¿no¶æ 2010 Depilator Philips Satinelle HP2843- nie wiem czy to dok³adnie ten model, bo instrukcja jest dla tego i dla jeszcze innego numerka modelu, ale z opisów funkcji tak wywnioskowa³am - u¿yty kiedy¶ raz na po³owê nogi - nie jestem masochistk±, nie dla mnie takie rzeczy ![]() zielona herbata kupiona w wakacje zu¿yta tylko jedna kostka ![]() Makija¿: Oriflame, Giordani Gold, Adaptive Foundation , kolor porcealin, zu¿yta maxymalnie po³owa, mam go od maja/czerwca, kiedy¶ w KWC podk³adów Max Factor, Panstik (Podk³ad koryguj±cy w sztyfcie) - zu¿yte 15-20%, kupi³am go we wrze¶niu/pazdzierniku, na opakowaniu ma resztki od naklejki ochrony (musia³am okleiæ w pracy), jak komu¶ przeszkadza moge zmyæ ![]() Dermacol- 2 sztuki- zu¿ycie jak to w dermacolu znikome, kolor 215 mam od 2 lat, a 217 kupi³am w okolicach tych wakacji Sensique, Puder br±zuj±cy w kulkach Sensique, Puder roz¶wietlaj±cy w kulkach - oba maj± nieca³y rok, bardzo ma³e zu¿ycie Oriflame, Giordani Gold, Lacquer Perfection Eyeliner (Tusz do kresek) - u¿yty kilka razy, mam go od sierpnia/wrze¶nia Avon, Color Trend, Perfect and Hide Concealer (Korektor 'Perfekcjonista') - nie ma go na zdjêciu, kolor light, u¿yty kilka/kilkana¶cie razy, aczkolwiek sztyft ma d³ugo¶æ ok 2,5cm cienie które widaæ na fotce, du¿o ju¿ pewnie przeterminowanych Edytowane przez gosia1207 Czas edycji: 2009-01-20 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: perfumy oriflame, kosmetyki do w³osów, dermacol, pan stick i inne
Avon, Advance Techniques Intense Repair, Recovery Treatment Mask (Odbudowuj±ca maseczka do w³osów bardzo suchych i zniszczonych) - zu¿ycie 10%, kupiony i otwarty w wakacje, naprawdê dobry, oddam za co¶ z wish listy
Farouk, CHI, Silk Infusion (Od¿ywka bez sp³ukiwania) - nieu¿ywane 2 opakowania, nie maj± daty wa¿no¶ci, ale kupione jakie¶ pó³ roku temu Oriflame, Optimals, Comfort Cleansing Mousse (Pianka do mycia twarzy) - nieu¿ywana, kupiona niedawno, bardzo dobra, kupi³am zapas, ale chcê wypróbowaæ czego¶ innego Yves rocher - the vert antyperspirant kulkowy, raz u¿yty, wa¿no¶æ 2010 zielona herbata kupiona w wakacje zu¿yta tylko jedna kostka cos u mnie za cokolwiek z tej listy? ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2008-11-16 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oriflame, Giordani Gold, Adaptive Foundation , kolor porcealin, zu¿yta maxymalnie po³owa, mam go od maja/czerwca, kiedy¶ w KWC podk³adów
cos u mnie?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
co¶ u mnie za
Max Factor, Panstik (Podk³ad koryguj±cy w sztyfcie) - zu¿yte 15-20%, kupi³am go we wrze¶niu/pazdzierniku, na opakowaniu ma resztki od naklejki ochrony (musia³am okleiæ w pracy), jak komu¶ przeszkadza moge zmyæ lub Dermacol- 2 sztuki- zu¿ycie jak to w dermacolu znikome, kolor 215 mam od 2 lat, a 217 kupi³am w okolicach tych wakacji i jedwab CHI ? ![]()
MÓJ NOWY WIELKI W¡TEK KOSMETYKOWO-WYMIANKOWY, ZAPRASZAM! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9578157 DOK£ADKA W POSTACH 18,19,20! ![]() MÓJ NOWY W¡TEK CIUSZKOWY! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9705395 odpisz u mnie, prosze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Co¶ u mnie za:
Oriflame, Amethyst Fatale EDP - zu¿ycia prawie nie widaæ (ten bia³y paseczekco widaæ na górze to nie ubytek, tylko takie opakowanie jest), do niedawna na 3 miejscu w KWC perfum Oriflame, Embrace for Her EDT zu¿ycie widoczne na fotce, oddam tylko za co¶ z wish listy, albo wcale ![]() Oriflame, City Oasis EDT- raz psikniêta Oriflame, Saga EDT - te¿ raz psikniêta
![]() |
#8 |
perfumove love
|
Interesuj± mnie:
Amethyst Dermacol 215 Pan Stick (jaki odcieñ?) Zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Oriflame, Amethyst Fatale EDP - zu¿ycia prawie nie widaæ (ten bia³y paseczekco widaæ na górze to nie ubytek, tylko takie opakowanie jest), do niedawna na 3 miejscu w KWC perfum Oriflame, Embrace for Her EDT zu¿ycie widoczne na fotce, oddam tylko za co¶ z wish listy, albo wcale Oriflame, City Oasis EDT- raz psikniêta Oriflame, Saga EDT - te¿ raz psikniêta Oriflame, Optimals, Comfort Cleansing Mousse (Pianka do mycia twarzy) - nieu¿ywana, kupiona niedawno, bardzo dobra, kupi³am zapas, ale chcê wypróbowaæ czego¶ innego Yves rocher - the vert antyperspirant kulkowy, raz u¿yty, wa¿no¶æ 2010 Depilator Philips Satinelle HP2843- nie wiem czy to dok³adnie ten model, bo instrukcja jest dla tego i dla jeszcze innego numerka modelu, ale z opisów funkcji tak wywnioskowa³am - u¿yty kiedy¶ raz na po³owê nogi - nie jestem masochistk±, nie dla mnie takie rzeczy a po co ma le¿eæ i siê marnowaæ - ma te¿ zasilacz którego nie ma na fotce zielona herbata kupiona w wakacje zu¿yta tylko jedna kostka Oriflame, Giordani Gold, Lacquer Perfection Eyeliner (Tusz do kresek) - u¿yty kilka razy, mam go od sierpnia/wrze¶nia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN sta³y
|
Farouk, CHI, Silk Infusion (Od¿ywka bez sp³ukiwania) - nieu¿ywane 2 opakowania, nie maj± daty wa¿no¶ci, ale kupione jakie¶ pó³ roku temu
Max Factor, Panstik (Podk³ad koryguj±cy w sztyfcie)(jaki to ocien? zapraszam do siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
perfumove love
|
A które kolczyki Ci siê podobaj±?
![]() Ja bym wstêpnie by³a chêtna na tak± wymianê (chocia¿ korale s± ze szk³a weneckiego, nowe, wiêc nie wiem, czy a¿ 3 pary kolczyków oddam, ale zobaczymy co wybierzesz i wtedy ustalimy ewentualnie szczegó³y, OK?). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN sta³y
|
super to co wymiana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz cos u mnie za Farouk, CHI, Silk Infusion (Od¿ywka bez sp³ukiwania) - nieu¿ywane 2 opakowania, nie maj± daty wa¿no¶ci, ale kupione jakie¶ pó³ roku temu Max Factor, Panstik (Podk³ad koryguj±cy w sztyfcie) - zu¿yte 15-20%,
![]() |
#15 |
perfumove love
|
Chodzi Ci o te kolczyki, które zaznaczy³am na zdjêciach poni¿ej?
Te z drugiej fotki to hand made, z posrebrzanym biglem ![]() ![]() Czy pasowa³aby Ci wymiana: Amethyst Dermacol 215 Pan Stick na Giordani White Gold korale ze szk³a weneckiego 2 pary kolczyków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jednak podziêkujê
![]() |
#17 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 329
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Sensique, Puder br±zuj±cy w kulkach
i ten rozowy cien to chyab dermacol..ale nie wiem ;P cos u mmnie/? a i herbatka zielona
Dietka? Si³ownia? Ciep³e dni blisko, a chêci brak. ![]() MOBILIZACJOO!! ![]() ![]() Edytowane przez DwukropekGwiazdka Czas edycji: 2008-11-17 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Dok³adka:
szczotka prostuj±ca w³osy, z kaset± vhs na której jest pokazane jak j±obs³ugiwaæ i co mo¿na robiæ, tylko raz u¿yta zestaw adidas dezodorant + ¿el pod prysznic antyperspirant AA skóra wra¿liwa, 0% alkocholu, raz u¿yty oriflame spray do ochrony w³osów przed s³oñcem, u¿yty kilka razy Edytowane przez gosia1207 Czas edycji: 2008-11-21 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Oriflame, City Oasis EDT- raz psikniêta
za co¶ u mnie?
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 329
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
ensique, Puder br±zuj±cy w kulkach
i ten rozowy cien to chyab dermacol..ale nie wiem ;P cos u mmnie/? a i herbatka zielona
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
DOK£ADKA
maseczki oriflame : pomarañczowa peelinguj±ca dla normalnej i mieszanej cery i kremowa z jogurtem i czarn± porzeczk± do cery suchej Joanna - rzepa wzmacniaj±co-regeneruj±ca do zniszczonych koñcówek Ziaja, Stopy, Preparat z³uszczaj±cy do stóp enzymatyczny Avon planet spa ¶ródziemnomorska nawil¿aj±ca maseczka do twarzy z oliwk± Ruby rose eyeliner, tylko wypróbowany próbki widoczne na zdjêciach ![]() Oriflame, Foot & Shoe, Deodorant Spray (Orze¼wiaj±cy dezodorant do stóp i butów) puder joko- tylko wypróbowany Sensique, 2 in 1 Perfect Cover, Dwustronny korektor w p³ynie, Maskuj±cy do cery naczynkowej i pod oczy 2 smackersy - w tubce o smaku wi¶niowym (dla mnie to wi¶niowo-czekoladowy) u¿yty kilka razy i w sztyfcie smak toffi - wypróbowany Oriflame, Face Primer (Baza pod makija¿) - pozosta³a ok po³owa Avene diroseal - u¿ywa³am i nie mogê zu¿yæ, pozosta³a koñcówka ok 10% dermacol - kolor nie mam pojêcia jaki, jednak jest ciemniejszy ni¿ 217, widaæ na zdjêciu porównawczym, by³ kupiony i u¿ywany w lato 2006 BeneFit, Ooh La Lift (Roz¶wietlacz pod oczy) pozosta³o po³owa, mo¿e troszke mniej Edytowane przez gosia1207 Czas edycji: 2009-01-13 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Avon, Advance Techniques Intense Repair, Recovery Treatment Mask (Odbudowuj±ca maseczka do w³osów bardzo suchych i zniszczonych) - zu¿ycie 10%, kupiony i otwarty w wakacje, naprawdê dobry, oddam za co¶ z wish listy
Depilator Philips Satinelle HP2843 szczotka prostuj±ca w³osy, z kaset± vhs na której jest pokazane jak j±obs³ugiwaæ i co mo¿na robiæ, tylko raz u¿yta maseczki oriflame : pomarañczowa peelinguj±ca dla normalnej i mieszanej cery i kremowa z jogurtem i czarn± porzeczk± do cery suchej Avon planet spa ¶ródziemnomorska nawil¿aj±ca maseczka do twarzy z oliwk± to mi siê podoba ![]() ![]() a tusz kupi³am ok. 2 tygodni temu i nadal jest mokry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Farouk, CHI, Silk Infusion (Od¿ywka bez sp³ukiwania) - nieu¿ywane 2 opakowania, nie maj± daty wa¿no¶ci, ale kupione jakie¶ pó³ roku temu
co¶ u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Ju¿ siê namy¶li³am i jestem za!
![]() Mo¿esz mi tylko podaæ daty wa¿no¶ci tych produktów? ![]() Proszê odpisz w moim w±tku ![]() Edytowane przez gosia140 Czas edycji: 2008-12-27 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
witaj masz jakies ksiazki do anatomii atlasy cokolwiek ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.